No products in the cart.

Имате въпроси относно продуктите Slim Pasta? Тук можете да прочетете повече информация и как да ги използвате в ежедневието. Ако не успеете да намерите отговор на Вашия въпрос, моля свържете се с нас.

Slim Pasta®, Slim Noodles® и Slim Rice® са алтернатива на нормалната паста, нудълс и ориз. Те са малко по-твърди при сдъвкване, защото са направени от брашно от конджак. Те са също така много абсорбиращи, така че ако ги добавите към сос, който е по-течен, те ще поемат в по-голяма степен вкуса на соса и ще бъде още по-вкусно. Недостатък при консумацията на нормалната паста, нудълс и ориз са високите калорийни, въглехидратни и захарни стойности. Например, нормалната пшенична паста съдържа 352 калории и 71,6 грама въглехидрати (на 100 грама). Сравнете това със Slim Pasta® БИО, който съдържа 9 калории, 0 въглехидрати и 0 грама захар и е задоволителен начин да отслабнеш, без да гладуваш.

Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice® БИО са пакетирани във вода с няколко капки калциев хидроксид. Това се премахва бързо като изплакнете пастата, нудълса и ориза 2-3 пъти под течаща вода.

Slim Pasta®,  Slim Noodles® & Slim Rice® са много засищащи, така че започнете със скромна порция и я увеличете при следващия прием докато усетите с каква порция се чувствате най-добре. Помнете все пак че Slim Pasta®,  Slim Noodles® & Slim Rice® са с високо съдържание на фибри и може да не е необходимо да ядете толкова, колкото с нормалната паста, нудълс и ориз.

Паста, нудълс и ориз обикновено са с високо съдържание на въглехидрати, като средно 100 грама паста съдържа 72,3 грама въглехидрати. Хората, страдаши от диабет, трябва внимателно да следят своя режим и начин на хранене, а някои от тях приемат и инсулин след като са консумирали ястие с паста, за да отговорят на рязкото покачване на нивата на кръвната захар. Slim Pasta®, Slim Noodles®  & Slim Rice® съдържат между 0 и 8,4 грама въглехидрати и между 0 и 0,5 грама захар и са идеален заместител на нормалната паста, нудълс и ориз.

Slim Pasta®, Slim Noodles® и Slim Rice® не са просто храни, които засищат Вашия организъм, но могат да Ви помогнат и да отслабнете. Те също така са без глутен (подходящи за хора, страдащи от цьолиакия) и без захар (идеални за диабетици).