No products in the cart.

Тайното оръжие за отслабване от Азия

Растението конджак често е наричано и глюкоманан. Конджакът е бил отглеждан и използван от векове в Япония като водоразтворимото оръжие за отслабване и като ценен източник на разтворими диетични фибри. С високите си абсорбиращи свойства и като доказан инструмент при борбата с внезапното чувство на глад и безпричинното похапване, то е природно средство за здравословно отслабване без лошите странични ефекти.

Високите стойности на разтворими фибри в това чудесно растение спомагат намаляването на риска от сърдечни заболявания, както и нивата на холестерол. Освен че засища глада за по-дълго, конджакът също така помага за намаляването на степента, с която захарта от храната се абсорбира след хранене от организма. По този начин Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice® са много подходящи за диети на диабетици или на хора, страдащи от увеличено производство на инсулин.

Други познати ползи от регулярната консумация на растението конджак:

  • Свързва се с мазнините в червата, предотвратявайки частично абсорбирането на мазнини.
  • Образува гел, който се свързва с жлъчните киселини в червата. Поема излишните жлъчни киселини в чревния тракт – същите киселини, които се превръщат в холестерол. В резултат на това нивата на холестрол се понижават.
  • Забавя храносмилането и усвояването на хранителни вещества, в резултат на което намалява и се регулира освобождаването на глюкоза от приетите въглехидрати.
  • Забавя изпразването на стомаха, предизвиквайки чувство на ситост.

С толкова много предимства за Вашето здраве при прием на храните Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice®, няма какво да губите – освен излишните килограми!